15 de febrer de 2020
15.02.2020

El jutjat reobre el cas de Marta del Castillo per investigar les pistes de la família

14.02.2020 | 23:34

El jutjat d'instrucció número 4 de Sevilla ha decretat la reobertura de diligències prèvies del cas de Marta del Castillo i ha ordenat en una interlocutòria que s'investiguin les noves pistes que ha aportat la família de la jove, que va morir el 2009.

En concret, el jutjat reobre la causa judicial que es va arxivar l'any 2013 contra el germà de Miguel Carcaño, després que l'acusés d'haver assassinat la jove andalusa.

Segons la interlocutòria, a la qual ha tingut accés Europa Press i ha remès el Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia (TSJA), l'objectiu és «comprovar-ne la veracitat» i si aquestes pistes proven «fets que poden ser conduents a esclarir el lloc on es troba el cos de la jove» o la possible participació de «terceres persones» en la seva mort.

En concret, divendres passat la família va sol·licitar al jutjat que reobrís les diligències contra Javier Delgado, germà de Miguel Carcaño, que va ser condemnat a 21 anys i tres mesos de presó, després que Delgado l'acusés de ser l'autor del crim.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook