La Fiscalia de Madrid sol·licita 22 anys de presó per a Sonia Bedoui Amroune, una noia que poc després d'aconseguir la majoria edat va apunyalar fins a nou vegades la seva filla acabada de néixer fins matar-la.

Un Jurat Popular jutjarà la jove aquest dimarts a l'Audiència Provincial de Madrid. Cap familiar va tenir coneixement previ que l'acusada hagués estat embarassada d'una nena de la qual es desconeix qui és el pare biològic, ja que les proves d'ADN van descartar que la parella amb la qual convivia fos el progenitor de la nadó.

Sonia Bedoui, de 18 anys d'edat, residia de dilluns a dijous amb la seva parella, els sogres i dos cunyats en un domicili situat a Alcalá de Henares, segons es recull en l'escrit d'acusació. Així, cap a les 05:00 hores de la matinada de el 20 de febrer de 2018, la jove va trencar aigües a la sala del domicili i va donar a llum una nena de 48 cm i de 2,950 quilos de pes, que va néixer viva".

L'acusada, que havia mantingut el seu embaràs ocult a la seva parella i als seus familiars, va agafar aquest mateix dia una arma blanca "sense determinar" i, amb ànim d'acabar amb la vida de la nena, la va apunyalar fins a nou vegades en diferents parts de el cos.

"En tres d'elles l'arma va penetrar al cor, arribant a travessar-lo, una altra al diafragma, i una altra va perforar el pulmó esquerre, provocant-li una aturada cardiorespiratòria i la seva mort", afegeix la Fiscalia.

A la presó des de 2018

Sonia Bedoui, que es troba presó per aquests fets des del 23 de febrer de 2018, va procedir tot seguit a netejar la sang i va introduir el paper de cuina utilitzat, el paquet de tovalloletes de nadó, el cadàver i la placenta en diverses bosses de plàstic per, a continuació, posar-ho tot a l'interior d'una motxilla que va deixar penjada en una cadira de el dormitori que compartia amb la seva parella i la seva respectiva germana.

Un cop netejada l'habitació, l'acusada es va treure el barnús que la cobria, també tacat de sang, i amb restes derivades del part es va dutxar, es va posar un pijama i es va ficar al llit de l'habitació dels pares de la seva parella -que treballaven- i on es trobava dormint seva parella.

Dos dies més tard, l'acusada va ingressar a l'Hospital Príncep d'Astúries d'Alcalá d'Henares afligida de esquinçament genital i sagnat vaginal. Poc temps després la mare i la germana de la seva parella van anar a el domicili on convivia amb elles la jove per buscar els seus efectes personals i emportar-se'ls a l'hospital.

Analitzat l'ADN del cadàver i el de la parella "es va excloure que aquest fos el pare biològic, el seu progenitor és desconegut".