Les Forces de Seguretat estan investigant l'aparició dels cossos sense vida d'un home de 85 anys i la seva filla, de 53, al domicili del pare a Motril, a la costa de Granada, la nit de aquest passat dilluns. Segons les primeres informacions, ella va patir un infart després que morís d'un altre el seu progenitor mentre prenia una medicació.

Sobre les 22.40 hores, els serveis sanitaris van sol·licitar l'activació del protocol judicial en trobar els dos cadàvers, després de ser avisats per la dona del pare i mare de la segona morta, davant la qual cosa Emergències va donar avís a Policia Nacional i Policia Local de Motril .

Pel que sembla, i a l'espera del resultat de les autòpsies, segons han informat fonts del cas, tot apunta que van ser morts naturals ja que el major va patir un problema mentre prenia una medicació, i, davant d'aquesta situació, la filla va patir un infart i va morir.

Segons ha avançat aquest dimarts el diari 'Ideal', la dona de la víctima va avisar els serveis sanitaris i la seva filla quan va veure que el seu marit estava tenint un atac de cor. Quan la filla va arribar al domicili hauria patit un infart en veure la situació i, en arribar, els serveis sanitaris tampoc li van poder salvar la vida.