21 de febrer de 2020
21.02.2020

Detenen a dues persones per robar bateries de camions

En els últims mesos s'ha incrementat el nombre de robatoris al municipi

21.02.2020 | 17:43

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca (Barcelona) i els Mossos d'Esquadra han detingut a dues persones acusades de robar bateries de camions aparcats en el polígon industrial del municipi.

En un comunicat de premsa, l'Ajuntament ha explicat aquest divendres que les detencions es van produir aquesta setmana arran de la crida d'una persona acusant la seva parella de maltractaments en la zona industrial.

Quan els agents van arribar al lloc la dona va negar l'acusació, però durant el registre del vehicle els policies van trobar bateries de camions en el maleter.

La patrulla va detectar diferents camions aparcats en el polígon als quals els havien robat les bateries, motiu pel qual van procedir a detenir a les dues persones, acusades de robatori.

En el seu comunicat, el consistori ha explicat que en els últims mesos s'ha incrementat el nombre de robatoris de bateries de camions en zones industrials de la ciutat, igual que en altres municipis, a causa del preu del plom, un dels principals components de les bateries.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook