L'última víctima mortal ha sigut un ancià de 80 anys que ha mort a Milà.

Una pacient oncològica que estava ingressada a un hospital de Brescia és la sisena víctima mortal pel coronavirus a Itàlia, segons ha publicat l'agència de notícies Ansa aquest dilluns. La dona era de Crema, a la regió de Llombardia, i el seu quadre clínic ja "estava compromès". Cinc de les sis víctimes eren de la mateixa regió, així com la majoria de les 229 persones infectades a Itàlia. Les autoritats continuen buscant el 'pacient zero', és a dir, la persona que va contagiar el primer cas de coronavirus al país. Alguns mitjans italians apunten que es podria haver localitzat a Vò, a la regió del Vèneto. El govern italià va decretar dissabte el confinament a les zones més afectades per limitar el risc de contagi.

Un home de 88 anys de la regió de Llombardia és la cinquena víctima mortal pel coronavirus a Itàlia, segons ha anunciat el cap de Protecció Civil italià, Angelo Borrelli, en declaracions recollides per l'agència Ansa. La víctima és de Caselle Landi, un poble que fa frontera amb la regió de l'Emília-Romanya. Les cinc persones mortes pel Covid-19 eren d'edat avançada, i quatre d'elles, de la Llombardia.

Els infectats a tot el país han pujat a 229 en les últimes hores, ha explicat Borrelli. El govern italià va decretar dissabte el confinament a les zones més afectades per limitar el risc de contagi i va suspendre activitats escolars i actes públics, com el Carnaval de Venècia. A Llombardia és on hi ha el nombre més elevat d'afectats.