26 de febrer de 2020
26.02.2020

Jordi Sànchez surt de la presó per començar les seves tasques de voluntariat

Participarà en l'atenció directa i quotidiana als usuaris dels programes de la Fundació CanPedro

25.02.2020 | 23:00
Jordi Sànchez, ahir

L'exlíder de l'ANC Jordi Sànchez va sortir ahir de la presó per començar les seves tasques de voluntariat a la Fundació CanPedro de Barcelona, dedicada a atendre persones vulnerables.

Sànchez va arribar a la seu d'aquesta fundació cap a les 16.30 hores de la tarda, després que la junta de tractament de Lledoners, on compleix una condemna de 9 anys per sedició, va acordar flexibilitzar el seu règim penitenciari mitjançant l'article 100.2, de manera que pot sortir de presó els dimarts, dijous i divendres durant 11 hores per exercir tasques de voluntariat.

La Fiscalia es va oposar el 20 de febrer a la decisió de Lledoners de flexibilitzar el règim penitenciari a Sànchez, si bé això no paralitza la seva execució, a l'espera que la jutge de vigilància penitenciària resolgui si valida l'aplicació de l'article 100.2 en el cas de l'exlíder de l'ANC.

Situada a Barcelona, la Fundació CanPedro es dedica a atendre persones que es troben en situació de vulnerabilitat i en risc d'exclusió social. Sànchez participarà en l'atenció directa i quotidiana als usuaris dels programes de la Fundació i a més dissenyarà, buscarà finançament, coordinarà el desenvolupament i avaluarà nous serveis d'aquesta entitat social.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit