8 nous casos de coronavirus eleven a 25 el nombre d'infectats al conjunt de l'Estat el dijous a un quart de deu de la nit. En aquesta xifra hi ha sumats els 2 primers afectats, un turista alemany de vacances a les Canàries i un d'anglès a les Balears que ja han estat donats d'alta. Així doncs, en aquests moments hi ha 23 casos actius de coronavirus sumant-hi els 8 nous, 6 al País Valencià i 2 a Castella i Lleó. En el cas dels 6 del País Valencià, la consellera de Salut, Ana Barceló, ha explicat que tots tenen símptomes lleus. La Junta de Castella i Lleó també ha indicat que els dos infectats presenten un simptomatologia "inicialment lleu" i estan ingressats a l'hospital en estat estable.

Dels sis nous infectats al País Valencià, que eleven a vuit la xifra global d'afectats en aquesta comunitat, dos estan ingressats a l'Hospital General Universitari de València, dos més a l'Hospital Clínic Universitari de València, un a l'Hospital de Sagunt i un altre a l'Hospital Doctor Peset.

Pel que fa als afectats a Castella i Lleó, la Junta ha informat que el primer cas detectat és el d'un jove que ha donat positiu a Segòvia. Presenta una simptomatologia "inicialment lleu" compatible amb una infecció respiratòria i està ingressat al Complex Assistencial segovià en estat estable. També ha indicat que el jove ha tornat recentment d'Itàlia, fet que apunta a un cas importat.

Pel que fa al segon cas, es tracta d'un jove de nacionalitat iraniana que es troba a Valladolid després d'haver arribat recentment del país de l'Orient Mitjà, per la qual cosa també seria un cas importat. També presenta simptomatologia "inicialment lleu" compatible amb infecció respiratòria. Està ingressat estable a l'Hospital Universitari Río Ortega.

Les cinc persones també iranianes que l'acompanyaven, d'altra banda, resten en observació hospitalària, a l'espera dels resultats de les anàlisis que se'ls han practicat. Els altres contactes laborals s'han derivat a aïllament domiciliari, amb vigilància epidemiològica per si presentessin simptomatologia.

Cal recordar que aquests 8 nous casos de coronavirus s'afegeixen als 17 que s'havien detectat fins ara, 4 a Madrid, 2 al País Valencià, 6 a les Canàries, 3 a Catalunya, 1 a les Balears i 1 a Andalusia. Dels 25, 23 continuen actius, mentre que 2 ja han estat donats d'alta.