El PSOE amplia a dotze punts el seu avantatge sobre el PP en estimació de vot en l'últim baròmetre del Centre de Recerques Sociològiques (CIS), el primer que publica després de la formació del nou Govern de coalició.

El sondeig, elaborat entre l'1 i l'11 de febrer, coincidint amb l'anunci de l'avançament de les eleccions basques i gallegues, augmenta l'estimació de vot dels socialistes al mig punt, fins al 30,9% respecte a l'anterior, i baixa en un punt la dels populars, fins al 18,9%. En tercera posició situa Podemos i les seves confluències amb el 13,6%, dues dècimes menys que en el baròmetre anterior, encara que seguit molt de prop per Vox, partit que es manté en el 13,4%. Ciutadans es recupera i guanya 1,6 punts, fins al 8,1%, mentre que el PNB cau 3 dècimes fins al 1,3%, i EH Bildu en baixa 2, fins a l'1,1%, un descens similar al que registra Més País/Compromís, en col·locar-se en el 1,6%. Entre els partits catalans, ERC baixa 6 dècimes fins al 3,3%, JxCat en puja 4, fins a l'1,8%, i la CUP manté l'1% de l'enquesta anterior.

Coalició Canària (CC) i Nova Canàries (NC) baixen una dècima fins al 0,2%, mentre que Navarresa Suma en puja 2 fins al 0,3, el mateix ascens que registra el BNG, que es col·loca en el 0,7%.

L'estimació de vot per a Terol Existeix es manté en el 0,1%, el mateix percentatge que atorga el CIS al PRC.

El CIS tambérevela que són molts més els ciutadans que consideren que el Govern de Pedro Sánchez és millor que el de Mariano Rajoy.