Tres catalans han mort en un accident de muntanya al Caucas, Geòrgia, mentre feien un viatge personal, segons ha pogut confirmar l'ACN. Totes tres formaven part d'un grup de vuit persones del Pallars que estaven de vacances a la zona. A més, dos membres més del grup han resultat ferits i estan hospitalitzats, tot i que de moment es desconeix el seu estat. Entre les víctimes mortals hi ha dos membres dels Bombers de la Generalitat. Un d'ells estava destinat al parc de Sort i l'altre al parc de Pont de Suert. L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha explicat a l'ACN que les víctimes eren de la capital del Pallars Sobirà i de Soriguera, i ha avançat que es decretaran dies de dol oficial.

(S'actualitza la notícia amb la xifra total de membres del grup, que passa de set a vuit, els ferits hospitalitzats, d'un a dos, i les causes de l'accident)

Segons apunten les primeres informacions, el grup estava fent una travessa quan han tingut l'accident. Fonts properes han apuntat que l'accident fatal ha estat provocat per un allau. Les mateixes fonts han assenyalat que els 8 membres del grup estaven federats.