Més País, l'organització liderada per Iñigo Errejón, s'ha registrat aquest dijous com a partit a Catalunya. Segons han anunciat a les xarxes socials, la formació "ja és una realitat" perquè han començat els tràmits amb la voluntat de "consolidar una força política verda, feminista i federalista necessària a Catalunya". Més País va començar el seu procés constituent fa un mes i es preveu que culmini al maig, quan la formació celebri el Congrés fundacional. L'organització pretén crear "una organització federal fraternalment coordinada amb la resta d'organitzacions federades a Más País".

Més País ja va començar l'expansió territorial a Tarragona i Girona que ja tenen territorials funcionant i ara queda Lleida, que es farà pròximament. De moment, han triat una coordinadora i una executiva provisional, a més d'una direcció política, encapçalada per Juan Antonio Geraldes, qui va ser el candidat a les darreres eleccions espanyoles per la candidatura de Més Barcelona.

Ara, l'organització elabora els documents congressuals amb col·laboració de les sectorials i serà en el congrés quan es triarà una direcció definitiva.