Dues persones que anaven en moto van morir divendres al vespre en un accident de trànsit que va causar un conductor begut, sense carnet, que va donar positiu en alcohol i drogues, i que va fugir de la policia al barri d'Artigues de Badalona. El succés va tenir lloc cap a les vuit del vespre a la cruïlla entre el carrer Alfons XIII amb Joan XXIII.

Les víctimes són un home de 65 anys, que va morir en la topada, i una dona de 56 anys, que va ser traslladada amb vida a l'Hospital de Can Ruti, on va morir hores més tard a conseqüència de la gravetat de les ferides sofertes a causa de l'accident.

El conductor del vehicle que va provocar l'accident, un jove de 22 anys, havia fugit en veure una patrulla dels Mossos d'Esquadra. Durant la fugida, el jove va circular contra direcció a 160 km/h fins que va xocar amb la motocicleta. Després d'envestir la moto, el cotxe va xocar contra un altre vehicle. Va ser llavors quan el conductor va abandonar el cotxe per fugir a peu del cos policial. Poc després de l'accident, els Mossos d'Esquadra van aconseguir detenir-lo en un bar on s'havia refugiat.

Segons informava ahir TV3, el detingut, amb nombrosos antecedents, va donar positiu en les proves d'alcohol i de drogues que se li van realitzar posteriorment a comissaria.