Les fases finals de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina que s'havien de disputar del 19 al 22 de març han quedat ajornades. Aquestes dues competicions de l'hoquei patins hauran de tenir noves dates, segons van acordar la junta directiva del Liceo, com club organitzador, i la Federació Espanyola de Patinatge.

L'Igualada Rigat era un dels 8 equips participants en categoria masculina (també el seu equip de base a la Minicopa) i havia de jugar el duel de quarts de final amb el Calafell. El vencedor ha de disputar la semifinal amb qui guanyi del Liceo-Reus.

Comença la final d'hoquei gel

A porta tancada també hauran de ser els partits dels dos propers caps de setmana de la final de la lliga d'hoquei gel entre el Txuri Urdin basc i el CG Puigcerdà que anit tenia la informació que tot tira endavant però amb noves condicions ambientals.

Els dos primers partits seran a Sant Sebastià, dissabte a partir de les 21,30 hores i diumenge a les 14. El tercer partit ja serà a la pista de gel de la Cerdanya, el dia 21 des de les 22 hores i amb absència de públic al recinte. Si cal, el quart partit es disputaria el diumenge dia 22 a les 14.30 h. El cinquè i definitiu tornaria a ser en pista del Txuri, no se sap si amb espectadors o sense.