El conseller de Polítiques Digitals i Administració Publica, Jordi Puigneró, va acusar ahir el Departament d'Acció Exterior dirigit per Alfred Bosch de «prendre decisions unilaterals» i de no informar del cas de presumpte assetjament sexual.

El titular d'Administració Pública va assegurar que Exteriors «no va posar en coneixement» de la conselleria el cas «en cap moment». A més, va recordar que tots els departaments estan obligats a posar-se en contacte amb el seu Departament si es dona una situació d'assetjament perquè es pugui activar el protocol i «prendre mesures cautelars que protegissin la víctima».

Puigneró va dir que «el preocupa» que el Departament d'Acció Exterior hagi pres decisions «de forma unilateral» en un tema que «afecta els drets laborals i personals de les treballadores de la Generalitat». El conseller va assegurar que ha activat la Inspecció de Serveis de Personal de la Generalitat en cas de presumpte assetjament, a petició del president de la Generalitat, Quim Torra.