Regió7 posa a la teva disposició la informació més completa sobre el coronavirus. Ho pots consultar al web, a l'edició en paper, a través de Facebook o del servei d'alertes de Telegram. I des d'aquest dijous, també, a través d'una newsletter directament al correu electrònic dels lectors que aixií ho desitgin.

Apuntar-se a aquest servei és molt fàcil i no et costarà res, ja que és totalment gratuït. Per rebre la newsletter cada dia només has de registrar-te a Regió7.cat (ho pots fer directemant fent clic aquí D'aquesta newsletter en farem un enviament de dilluns a divendres mentre duri la pandèmia. Rebràs a la teva bústia de correu electrònic els articles, reportatges, entrevistes i totes les novetats sobre la pandèmia que va començar a la Xina fa uns mesos i que ara ja castiga Catalunya. Podràs estar informat sobre l'evolució del coronavirus a casa nostra, així com les mesures de control que s'estan duent a terme per frenar l'avanç de l'Covid-19.

Per subscriure, registra't amb el teu email. Si ja estàs registrat a Regió7, només hauràs d'iniciar sessió i apuntar-te a la newsletter de coronavirus i a aquelles altres que siguin del teu interès dins de la varietat de butlletins generals i especialitzats que oferim. Punxant aquí tindràs accés a tota la nostra oferta de newsletters. Un cop completat el registre revisa la teva bústia de correu electrònic per validar el mail que t'haurem enviat.

També pots unir-te al nostre sistema d'alertes immediates a través del telèfon mòbil mitjançant l'aplicació Telegram per conèixer tota l'actualitat del coronavirus.