15 de març de 2020
15.03.2020
Regió7

Felip VI renúncia a l'herència del seu pare, que deixa de percebre assignació

El comunicat s'ha fet públic després de diverses informacions publicades aquest cap de setmana en les quals s'assegura que Felip VI és beneficiari d'una societat "offshore" creada pel rei Juan Carlos

15.03.2020 | 20:17
El rei Felipe VI durant un acte per homenatjar les víctimes de terrorisme a Europa

El rei Felip VI ha renunciat a l'herència que personalment li pogués correspondre del seu pare, don Juan Carlos, així com a qualsevol actiu, inversió o estructura financera l'origen de la qual pugui no estar d'acord amb la legalitat o amb criteris de rectitud.

La Casa Reial ha fet públic un comunicat en el qual informa a més de que don Juan Carlos deixa de percebre l'assignació que té fixada en els pressupostos de la 'Casa de Su Majestad el Rey'.

El comunicat s'ha fet públic després de diverses informacions publicades aquest cap de setmana en les quals s'assegura que Felip VI és beneficiari d'una societat "offshore" creada pel rei Juan Carlos I vinculada a una donació de 65 milions d'euros de l'Aràbia Saudita.


El Rei Joan Carles ha designat a l'advocat Javier Sánchez-Junco Mans perquè li representi


El Rei Juan Carlos "ha designat per a la seva representació a l'advocat Javier Sánchez-Junco Mans", segons ha informat la Casa del Rei en un comunicat relatiu a les informacions publicades per diversos mitjans sobre les fundacions Lucum i Zagatka.

Així, afirma que "en l'exercici del dret a la defensa", serà a partir d'aquest moment l'advocat" qui procedeixi a donar compte públicament de les informacions que el puguin afectar i es considerin procedents".

El comunicat afirma també que Don Juan Carlos ha demanat "que es faci públic" que "de les dues Fundacions anteriorment citades en cap moment va facilitar informació" al seu fill.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook