L'Assemblea anual de l'Associació de Turisme de la Vall de Lord, que s'havia de celebrar demà, dijus, 19 de març, ha quedat anul·lada a causa de les restriccions i recomanacions fetes pels serveis de salut i el govern de la Generalitat per evitar la propagació del coronavirus SARS-coV-2. Un cop la situació hagi tornat a la normalitat, la Junta de l'Associació de Turisme marcarà una nova data per a la celebració de l'Assemblea.

Aquesta no ha estat l'única mesura que s'ha pres des del punt de vista turístic a la vall de Lord per fer front al coronavirus. Des de divendres, 13 de març, l'Oficina de Turisme de la Vall de Lord està tancada al públic, tot i que es pot mantenir el contacte amb els seus responsables a través de correu electrònic (info@lavalldelord. com) o via trucada telefònica a través del número 628 09 20 42.

Pel que fa al complex del monestir, tant l'església com el claustre continuen oberts al públic però sense dur a terme cap celebració, mentre que el Museu - Centre d'Interpretació de la Vall de Lord està tancat.