L'Ajuntament de Cercs ha iniciat una campanya de comunicació a les xarxes socials (#emquedoacercs) per entretenir durant el confinament els veïns i alhora animar-los a respectar-lo. La campanya va començar ahir, dimecres. Es va presentar amb el suport de vídeos de l'alcalde, Jesús Calderer, i del regidor de Cultura i Joventut, Jordi Ragués, i s'allargarà fins que duri el confinament.

Fonts del consistori han explicat que cada dia es compartirà una imatge «amb un missatge motivacional per reflectir situacions quotidianes que ens fan sentir bé i que passen a dins de casa». I es proposa als veïns a participar-hi a través d'un repte; compartir imatges o vídeos del que podem fer aquests dies.

Les fonts esmentades han indicat que la idea de fer aquesta campanya «ha sorgit de la necessitat d'estar al costat de la gent i se centra a sensibilitzar-se amb la situació inusual en què ens trobem».

Missatges per animar

Fonts municipals han indicat que «amb aquest missatge es vol animar la gent aquests dies diferents per tal que no es perdin les ganes de fer coses, tot i haver d'estar tancats a casa».

Fonts municipals han indicat que «volem treure la part positiva de situacions adverses aprofitant les opcions que ens brinden les noves tecnologies. Hem volgut generar empatia i proximitat en moments en què físicament no és possible fer-ho, però sí que podem estar units i ajudar-nos els uns als altres compartint el nostre dia a dia a través de les xarxes socials».

El regidor de Cultura i Joventut, Jordi Ragués, ha explicat que «participar-hi és molt senzill, només cal penjar una imatge o vídeo al nostre Instagram en format story acompanyant-ho dels hashtags #joemquedoacasa i #emquedoacercs i etiquetant el compte @ajcercs, alhora que es repten altres persones perquè també participin en la iniciativa».

Totes les imatges de la campa-nya, més les que s'hi afegeixin mitjançant el repte, quedaran com a stories destacats per tothom qui vulgui consultar-les i treure'n idees. A més de promocionar-la per les xarxes socials, aquesta iniciativa també s'ha pogut fer arribar a molts veïns del poble a través del grup de WhatsApp que té muntat el consistori. Aquest servei s'utilitza habitualment per tal de donar informació als veïns de notícies del poble.