Un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials mostra com un agent de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols presumptament clava una bufetada a un jove després que suposadament s'hagués saltat l'estat de l'alarma i no es confinés a casa.

L'ajuntament ha obert un expedient disciplinari i investiga els fets. Segons fonts municipals, volen aclarir els motius que van portar l'agent a aquest comportament i què havia passat anteriorment. Sant Feliu de Guíxols, com totes les localitats d'Espanya, ha de fer complir el decret de l'estat d'alarma per combatre el coronavirus i la Policia Local n'és el principal vetllador.

En el vídeo es pot veure però que l'agent presumptament, venta una bufetada a un jove i com li demana "respecte" al jove i li diu que anteriorment l'havia "vacil·lat en el cotxe". Es dóna el cas, segons fonts municipals, que des del diumenge la policia s'està trobant, asseguren, amb situacions límit. Amb grups, sobretot de joves, que no respecten el confinament i que quan veuen els policies arrenquen a córrer i s'amaguen dels agents.

Fins ahir, els agents municipals havien fet fins a 325 avisos a la població per tal que compleixin amb el decret d'alarma.