Catalunya ha registrat 568 casos nous de coronavirus en les últimes hores, davant dels 836 positius detectats dimecres, cosa que eleva el total d'infectats a 3.270 En canvi, han mort 27 persones, gairebé el doble que les 14 de les 24 hores anteriors, cosa que fa un total de 82 defuncions des de l'inici de l'epidèmia. Totes tenien patologies prèvies. Així ho informa el Departament de Salut en les dades actualitzades aquest dijous al vespre.

Del nombre total d'afectats pel coronavirus, 98 persones es troben en estat greu, sis més que dimecres. Hi ha 384 professionals sanitaris afectats pel covid-19, amb un increment proper al 70% respecte dimecres.

Pel que fa al brot d'Igualada, Salut confirma un total acumulat de 207 positius de coronavirus. Set persones estan greus i 24 han mort. Del nombre total de casos, 91 són professionals sanitaris.

Des de l'inici de l'epidèmia de coronavirus, s'han comptabilitzat fins avui un total de 82 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb covid-19 a Catalunya.

D'altra banda, fins les 7 de la tarda d'aquest dijous, unes 170.000 persones han bolcat informació del seu estat de salut a l'aplicació StopCovid19Cat, disponible des de dimecres al vespre per als diferents sistemes operatius de dispositius mòbils.