29 de març de 2020
29.03.2020
Regió7

Hem de pagar la quota del gimnàs durant el confinament?

Els centres esportius privats de Manresa i Sant Fruitós han acordat de forma consensuada no cobrar als socis fins que no tornin a funcionar

29.03.2020 | 10:09
Hem de pagar la quota del gimnàs durant el confinament?

El confinament decretat pel govern arran de la crisi del coronavirus ha deixat en dubte el pagament de les quotes als gimnasos. A Manresa i Sant Fruitós, els diferents centres esportius privats -Cube, Duo, Dir-Gimbe, Esport 7, Nat's Sport i Vela- han decidit de forma consensuada que no cobraran cap quota als seus socis fins que les seves respectives instal·lacions no tornin a funcionar amb normalitat, segons han traslladat els seus responsables a aquest diari. Quant a la quota del març, període en què només van tenir obert mig mes fins a la declaració de l'estat d'alarma, cada gimnàs decidirà com ho resol un cop aixecat el confinament.

"No és una decisió fàcil, ja que el fet de no cobrar quotes durant tot aquest temps, comporta un gran esforç als centres esportius", afirmen de forma conjunta els responsables dels esmentats gimnasos,els quals també remarquen que "han de seguir pagant un seguit de despeses i no tenen cap ingrés".

A l'Anoia, Esquaix Igualada també ha decidit no generar cap quota fins a la reobertura del centre. El club ha demanat "comprensió i solidaritat" als socis i s'ha compromès a "fer el que calgui" per correspondre a "la confiança" dels usuaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit