29 de març de 2020
29.03.2020
Regió7

Ibèria retorna ciutadans espanyols que eren fora en la crisi per Coronavirus

Fins ara ha fet més de 6.000 trasllats des de països com Argentina, Equador, Senegal, Polònia o Japó

29.03.2020 | 14:45
Avions d'Iberia

Les ordres de confinament domiciliari dictades a Espanya i a molts altres països van sorprendre a milers de ciutadans de l'Estat a l'estranger, des d'on intenten tornar el més aviat possible. Des que va començar la crisi del coronavirus, la companyia Iberia ha repatriat ja en vols especials a més de 6.000 persones des de l'Argentina, l'Equador, Colòmbia, Japó, Perú, Polònia, República Dominicana, Senegal i Uruguai.

En aquests vols, que es realitzen amb el suport de el Ministeri d'Afers Exteriors, de la seva xarxa d'ambaixades i consolats, així com de les ambaixades de diferents països a Espanya, van viatjar sobretot ciutadans espanyols, però també estrangers autoritzats pels seus respectius governs. Iberia està pendent també de les pertinents autoritzacions per operar altres vols amb Panamà i Algèria

D'altra banda, Iberia està col·laborant també en el transport de material sanitari a Espanya i ha obert un corredor aeri amb la Xina, que operarà amb els seus Airbus A350. Així, en col·laboració amb la Federació Espanyola d'Empreses de Tecnologia Sanitària (Fenin) i el Grup Oesía d'alta tecnologia, l'aerolínia ha programat tres vols amb Xangai que aterraran a Madrid els dies 30 i 31 de març i l'1 d'abril, i que portaran a Espanya 90 tones de material sanitari. Després d'aquests, està previst operar tres vols setmanals amb el mateix objectiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit