31 de març de 2020
31.03.2020
Regió7

Descarrega't aquí el model de declaració responsable per què els treballadors essencials puguin anar a la feina

El BOE ha publicat el document, en el qual les empreses han d'especificar el domicili, el telèfon i el correu electrònic i les dades de la persona

31.03.2020 | 11:39
El document publicat pel BOE

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat el model de declaració responsable que hauran de presentar els treballadors essencials en cas de ser reclamats per la policia i per evitar una sanció per incompliment del confinament fins al 9 d'abril.

>> Pots descarregar el document des d'aquest enllaç (és a la tercera pàgina del PDF). 

El govern va donar una moratòria d'un dia i a partir d'aquest dimarts el personal que vagi a treballar haurà de portar aquest certificat emès per la Moncloa.

El document recull les dades de l'ocupador i de l'empresa de serveis essencials, que d'especificar el domicili, el telèfon i el correu electrònic i a més de detallar el DNI del treballador que porta el certificat.

Amb aquesta declaració firmada per l'empresari, es permetrà que els treballadors puguin sortir de casa per anar a la feina tot i el confinament per coronavirus. En aquest altre article t'expliquem quines feines es consideren essencials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit