Tot i que el confinament obligarà els fidels a celebrar la Setmana Santa des de casa, els bisbats de Solsona i Vic, així com l'abadia de Montserrat, han buscat solucions per oferir les misses i celebracions d'aquesta setmana en directe amb l'ajuda de les noves tecnologies.

Montserrat RTV, el canal de comunicació del monestir, oferirà en directe la totalitat dels actes de culte per streaming a Montserrat TV, el seu propi canal de televisió. Les televisions de la Xarxa de Comunicació Local emetran els principals oficis del Tridu Pasqual, com són la benedicció dels rams i la missa d'aquest diumenge a les 11 del matí; la missa de la Cena del Senyor, de Dijous Sant; la celebració de la Passió del Se-nyor, de Divendres Sant; la vetlla pasqual, de Dissabte Sant, i la missa de Pasqua del diumenge 12 d'abril. TV3 també oferirà les misses de diumenge de Rams i diumenge de Pasqua, seguint amb la retransmissió que des del 22 de març fa de totes les misses dominicals.

Pel que fa a la ràdio, Montserrat Ràdio oferirà una ràdio fórmula espacial, mentre que Ràdio Estel també connectarà amb Montser-rat per retransmetre bona part dels oficis religiosos d'aquests propers dies.

El Bisbat de Solsona continuarà retransmetent les misses a través del seu canal de YouTube. Per la seva banda, el Bisbat de Vic oferirà des de Vic, Manresa, Igualada, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll les diferents celebracions de Setmana Santa a través dels canals de YouTube de cada parròquia.