04 de abril de 2020
04.04.2020
Regió7

El Líban denuncia a l'ONU que avions militars d'Israel violen el seu espai aeri

03.04.2020 | 23:36
El Líban denuncia a l'ONU que avions militars d'Israel violen el seu espai aeri

El Govern del Líban ha denunciat davant Nacions Unides la irrupció, dimarts, d'avions de guer-ra en el seu espai aeri per dur a terme bombardejos contra objectius a la província siriana d'Homs (centre).


El ministeri d'Exteriors libanès va confirmar ahir la presentació de la demanda davant el Consell de Seguretat de l'ONU per «la perillosa violació israeliana de la sobirania libanesa» en el marc d'aquest incident. Així, va denunciar que «tres avions israelians van bombardejar ubicacions a Síria des d'espai aeri libanès, la qual cosa va representar una amenaça per als civils libanesos», segons el portal de notícies Naharnet.


«Aquesta violació té lloc en un moment en el qual el món sencer fa front a l'amenaça de la propagació de la pandèmia de coronavirus», va assenyalar el ministeri d'Exteriors libanès, que va demanar al Consell de Seguretat de l'ONU que «aturi permanentment les violacions israelianes» i va denunciar que Israel «viola diàriament la sobirania aèria, marítima i territorial del Líban».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit