El cantant Jordi Costa Sec va agafar la guitarra aquest dissabte al vespre per liderar la iniciativa del grup gironellenc Rúpits i va sortir al seu balcó de l'avinguda Catalunya de Gironella per cantar el tema Cor de fang. Els veïns del barri van acompanyar la iniciativa tot cantant i dansant al ritme de la veu de Costa. La interpretació es va acabar amb aplaudiments i una felicitació d'aniversari al Marcel·lí, un veí que feia anys.

A Viladomiu Nou, el cantant de Rúpits Marc Espelt, va cantar el mateix tema, guitarra en mà, davant dels veïns de la colònia, que observaven i cantaven des dels balcons. Els Rúpits van engegar una campanya amb l'objectiu que tots els berguedans sortissin als balcons per cantar la lletra d'un tema que parla de fer camí plegats, per així alegrar el confinament a través de la música.

Abans de cantar, es va fer un Instagram Live entre Costa i Espelt, que van mantenir una conversació sobre la situació de confinament, la música i la cultura. Més d'un centenar de persones van seguir l'actuació a Instagram i a les xarxes es van poder veure gironellencs cantant al balcó en diferents barris.