La Policia Local de Martorell, amb l'ajuda de voluntaris de Protecció Civil, felicitarà els infants de Martorell a domicili amb la megafonia del cotxe patrulla, segons va explicar ahir al vespre l'alcalde de la vila, Xavier Fonollosa.

«No podran convidar els seus amics a casa però almenys farem una mica més especial el dia del seu aniversari amb la visita dels agents i el soroll de les sirenes i la cançó d'aniversari», segons va dir en el comunicat diari que fa per als seus veïns.

L'Ajuntament de Martorell ha posat un telèfon (937780783) a disposició de les famílies que vulguin comunicar l'aniversari. També es pot contactar amb els agents al correu policia@martorell.cat.

Fonollosa també ha explicat que ahir es va fer repartiment de material de protecció individual a residències i hospitals. Es tracta de molt material que arriba a l'Ajuntament mitjançant les donacions de les empreses, particulars i de la Diputació de Barcelona. I feia una crida a la col·laboració. Una de les maneres de sumar en la lluita contra el virus és afegir-se a la xarxa de voluntariat.