El Departament de Justícia ha informat que hi ha 20 interns que han donat positiu per coronavirus, així com 34 funcionaris. Entre els presos, hi ha 15 ingressats a l'Hospital Penitenciari de Terrassa i dos més en hospitals de la xarxa pública de salut. Tres dels 20 casos ja han estat donats d'alta. 31 més estan en estudi. Per precaució, estan confinats els mòduls 4 i 5 i la infermeria de Brians 1, els mòduls 4 i el semiobert de Quatre Camins i la unitat de salut mental de Brians 2. Per ara, no hi ha cap cas confirmat de Covid-19 a Lledoners.

Justícia ha comprat 230 telèfons mòbils per fer videoconferències des de tots els equipaments penitenciaris i de justícia juvenil, ja que estan restringides les visites presencials. També s'han doblat el nombre de trucades autoritzades.

Les presons estan portant a terme aquests dies diverses activitats solidàries per agrair la tasca dels professionals sanitaris en la lluita contra el coronavirus i per donar suport als malalts, com ara cartes, cançons i vídeos.