07 de abril de 2020
07.04.2020
Regió7

Deporvillage aporta ulleres de protecció al Severo Ochoa de Leganés

L''e-commerce' esportiu manresà col·labora econòmicament amb la iniciativa Respiradors.cat

06.04.2020 | 23:28
Model d'ulleres que Deporvillage dona a l'hospital madrileny

L'e-commerce manresà Deporvillage ha donat ulleres de protecció a l'Hospital Universitari Severo Ochoa de Leganés, amb la finalitat d'ajudar els professionals sanitaris que s'exposen diàriament per combatre la pandèmia i ajudar tots els contagiats.

A més, segons ha fet saber en un comunicat la mateixa companyia, la manresana ha realitzat una donació econòmica a la iniciativa Respiradors.cat, dedicada a la recuperació de respiradors hospitalaris de segona mà.

Deporvillage, que ja va fer una donació d'alimentació energètica a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa la setmana passada, va fer el lliurament de les ulleres de protecció, un model d'ulleres de natació que s'ajusta a les necessitats mèdiques, segons han confirmat els facultatius de l'hospital, assegura l'empresa.

La companyia manresana, líder al sector estatal de la venda de material esportiu on-line, pretén així «contribuir a reforçar el material dels centres sanitaris que actualment està en situació d'escassetat». Àngel Corcuera, cofundador i CPO de l'e-commerce, assegura que «esperem que [les ulleres de natació] siguin d'utilitat al personal sanitari que està treballant 24 hores al dia per salvar vides. Hem d'ajudar els que ens ajuden. Aquest virus l'hem de parar entre tots».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook