Un veí de Manresa de 18 anys acumula ja un total de 16 denúncies, entre administratives i penals, i dues detencions des de l'inici del confinament arran del coronavirus que es va decretar el passat 14 de març.

La segona detenció d'aquest jove la va fer la Policia Local de Manresa aquest dimarts a la tarda al centre de la ciutat.

Segons ha explica el cos policial, a quarts de set de la tarda, una patrulla de la Policia Local va detectar tres joves que estaven asseguts al terra al carrer Pompeu Fabra.

Quan es van dirigir a ells, dos dels joves van assegurar que aprofitaven una xarxa wifi d'una botiga de la zona per tal de connectar-se a Internet amb el telèfon mòbil però que ja marxaven cap a casa seva.

En canvi, un tercer jove va manifestar que el confinament i les denúncies li eren igual i que no pensava anar cap a casa.

Un cop el van identificar i els agents policials van consultar les dades del jove van constatar que des de l'inici del confinament el noi acumulava un total de 16 denúncies, de les quals 10 administratives i 6 de penals, a més d'una altra detenció pel mateix motiu: no obeir ni el confinament ni als agents de l'autoritat de manera reiterada. Per aquesta raó, els agents van procedir a la seva detenció.

El jove està imputat per un presumpte delicte continuat de desobediència.