A dues hores que es tanqués el període obert per fer les inscripcions de la Covidrun Berguedà que va tenir lloc ahir, s'havien adherit a la iniciativa 3.765 persones i s'havia recaptat 34.371 euros.

De les vuit del matí a les vuit del vespre es van retransmetre a través de les xarxes socials de les entitats esportives organitzadores de l'esdeveniment -Joves Atletes de Berga (JAB), Club Esquí Berguedà, Cquie Puig-reig i Mou-te a l'Alt Berguedà- les diferents activitats esportives i en algunes dels directes van tenir 150 i 180 persones, segons l'organització.

Clàudia Sabata, una de les organitzadores de la Covidrun Berguedà, va valorar molt positivament els resultats de la iniciativa. «Crec que ha estat l'esdeveniment esportiu del Berguedà amb més participants», va assenyalar Sabata.

Tots els diners recaptats es donaran a l'Hospital Sant Bernabé de Berga, que els gestionarà de la forma que el centre cregui convenient. Sabata va assenyalar que els treballadors de l'hospital «s'han mostrat molt agraïts perquè veuen que la gent pensa en ells».