Sis benzineres de Manresa romandran obertes en el calendari horari habituals durant l'estat d'alarma per l'epidèmia de coronavirus. Aquestes benzineres són la Petrocat de la carretera C-37, la Repsol de la carretera de Vic, la Repsol de la carretera de Manresa al Xup, l'Avia del carrer d'Agustí Coll, la BonÀrea del polígon dels Dolors i l'Esclatoil de la carretera de Vic.

El Govern va aprovar dissabte una ordre proposada pel ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, per permetre que el 49% de les gasolineres es tanquin de manera temporal per la caiguda de demanda. El 37% de xarxa actual, unes 4.334 estacions de servei, mantindran el seu horari habitual. Per establir aquests criteris s'han tingut en compte criteris com a volum de vendes, la seva ubicació estratègica o la seva vinculació amb el sector de transport o la proximitat a centres hospitalaris.

L'Executiu de Pedro Sánchez garantirà, de manera proporcional, que almenys romangui oberta una gasolinera en tots els municipis.