L'entrenador del Manchester City i exblaugrana Pep Guardiola ha fet arribar un vídeo d'agraïment a la Fundació Althaia de Manresa, on la setmana passada va morir la seva mare, Dolors Sala, afectada pel coronavirus. Tenia 82 anys d'edat i estava ingressada al centre manresà.

El vídeo no s'ha fet públic. S'ha difós a través del servei de comunicació intern de la fundació com es fa amb tots els missatges particulars que arriben a Althaia. Segons ha pogut saber Regió7, Guardiola, a part d'expressar el seu agraïment, cita expressament i pel seu nom els professionals sanitaris que van atendre la seva mare durant la malaltia.

Els missatges que rep Althaia es difonen a través de les xarxes internes de la institució. Els més genèrics també s'emeten a les televisions de l'hospital, i els de caràcter individual com per exemple els que els familiars o coneguts volen adreçar a pacients ingressats i confinats, se'ls fan arribar. S'ha habilitat un circuit perquè els rebin les persones aïllades als centres sanitaris d'Althaia.