Dotze dotacions dels Bombers de la Generalitat van dur a terme ahir tasques de desinfecció i esterilització a la residència de gent gran Sant Josep de Manresa, situada al carrer Magnet, al nucli urbà de la ciutat. Els Bombers també van comunicar que durant el dia d'ahir també van treballar en un equipament de Castellgalí. Dissabte ho van fer a Súria.

Una acció molt similar va tenir lloc la setmana passada als pisos de la residència Sagrada Família, on sis persones hi han mort des de l'inici de la crisi de la Covid-19.

A Súria, un equip dels Bombers de la Generalitat va portar a terme dissabte tasques de desinfecció, delimitació de zones i moviment de persones a la residència Bell Repòs. Aquests treballs s'afegeixen a d'altres realitzats en les dar-reres setmanes a les instal·lacions de la residència.

Els Bombers de la Generalitat es van oferir a realitzar les esmentades tasques de desinfecció i delimitació de zones, després de les peticions d'ajuda efectuades per la direcció de la residència Bell Repòs i per l'Ajuntament.