22 de abril de 2020
22.04.2020
Regió7

La Cambra de Manresa coordina iniciatives empresarials solidàries

Juntament amb la resta d'ens camerals, posa en marxa una eina digital per compartir necessitats

21.04.2020 | 23:35
La Cambra de Manresa coordina iniciatives empresarials solidàries

La Cambra de Comerç de Manresa, juntament amb la resta de cambres catalanes, ha impulsat una plataforma que té per objectiu coordinar les diferents iniciatives empresarials solidàries que estan sorgint per fer front a la Covid-19. La Covid-19 Community ( https://www.cv19.community/) pretén posar en contacte ofertes i demandes arreu de Catalunya i, segons fonts de la Cambra, ha de permetre «gestionar més fàcilment les necessitats i oferiments de material, elements de protecció i altres recursos entre empreses, productors, voluntaris i particulars».

La plataforma ha estat desenvolupada per les empreses Artic i Sixtemia, i les Cambres s'encarreguen de la coordinació i seguiment territorial de les ofertes i demandes, i de fer-ne difusió entre la xarxa de contactes público-empresarials de cadascuna de les demarcacions.

L'operativa del nou recurs consisteix que tot aquell que tingui necessitats que puguin ser satisfetes solidàriament, ha de fer una petició mitjançant l'enllaç https://www.cv19.community/que-necessites i des de la plataforma es canalitzaran els oferiments que encaixin amb la seva demanda. Si, per altra banda, s'està en disposició d'oferir material solidari, elements de protecció o altres recursos, a través de l'enllaç https://www.cv19.community/que-tens es podrà gestionar el lliurament «de la forma més eficient possible», segons la Cambra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit