L'exconsellera Dolors Bassa va sortir ahir de la presó del Puig de les Basses poc després de 2/4 de 9 del matí per anar a treballar a la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí. Ho va fer després que la junta de tractament li modifiqués el 100.2, que inicialment tenia concedit per tenir cura de la mare.

A partir d'ahir, Bassa pot sortir cinc dies a la setmana per fer una jornada laboral de sis hores. L'exconsellera s'incorpora a l'equip tècnic de la fundació, on donarà suport a la direcció i gerència, i s'encarregarà d'impulsar projectes educatius, de voluntariat amb joves i de recerca de fons econòmics, entre d'altres. Treballarà en un despatx habilitat a l'espai municipal d'entitats, a l'edifici de Casa Pastors.

«En l'exercici de les seves funcions podrà desplegar, en diferents àmbits, l'àmplia experiència acumulada al llarg de la seva trajectòria professional i pública, molt centrada en l'àmbit social», va destacar la fundació. «El seu perfil donarà un valor afegit al desenvolupament de diferents projectes relacionats amb la missió de la fundació, que és el de donar servei a persones grans en situació de dependència», va afegir l'escrit.

Entre d'altres tasques, l'exconsellera definirà diferents projectes que vol impulsar la fundació. Entre aquests, un per promoure la relació amb els centres educatius del municipi, el de voluntariat amb joves o el programa de recerca de fons econòmics per a la fundació.