El Grup de Defensa de la Natura del Berguedà ha organitzat un cicle de microxerrades naturalistes online a causa del confinament.

La iniciativa «Sembrem Natura» sorgeix en temps de confinament per part de l'entitat, i en les xerrades, que tindran uns cinc minuts de durada, hi participaran diferents persones del Berguedà amb coneixement de diverses temàtiques. El cicle es podrà seguir a través de les xarxes socials de l'entitat, YouTube, Facebook, Twitter i Instagram.

El cicle l'ha estrenat el meteoròleg i regidor d'Urbanisme de Berga, Aleix Serra. Demà hi haurà la segona píndola del cicle, a càr-rec de Carles Navarro, que parlarà sobre «El passat històric del Grup de Defensa de la Natura del Berguedà». La ramadera Martina Marcet parlarà de «Sector primari i sobirania alimentària en temps de confinament» aquest divendres, 1 de maig. El cicle de microxerrades finalitzarà el dia 4 de maig amb una xerrada sobre la cooperativa de consumidors La Pellofa amb Pep Tuson.

Fonts del Grup de Defensa de la Natura del Berguedà afirmen que tot i que és una iniciativa que ha nascut durant el confinament per la crisi sanitària «esperem donar-hi una continuïtat al llarg del temps, amb més edicions».