Els Mossos d'Esquadra investiguen si l'home que van detenir dimarts per presumptament matar tres sensesostre a Barcelona també està vinculat amb l'assassinat de dues persones més sense llar durant el confinament a la ciutat. En concret, investiguen si està relacionat amb un assassinat al carrer Sardenya el 18 de març, després d'una baralla en la qual un indigent va ser apunyalat, i revisaran la mort d'una altra persona a Collserola que els investigadors consideraven accidental.

La persona que va morir a Collserola estava cremada dins d'una cabanya que s'havia incendiat. És un punt allunyat de la resta de crims, tots al districte de l'Eixample de Barcelona, però a mig camí fins a les Planes, a Sant Cugat del Vallès, on el detingut vivia en una autocaravana. Fins ara, els Mossos havien vinculat el sospitós amb tres assassinats entre el dijous 16 i el dilluns 27 d'abril, i els agents el van arrestar a l'autocaravana de les Planes després de l'últim crim, que suposadament va cometre al carrer Rosselló dilluns a la nit.

A disposició judicial

El detingut per la mort violenta d'almenys tres persones sense llar a Barcelona durant el confinament passarà aquest dijous a disposició del jutjat de Rubí, que instrueix la causa. L'home té 35 anys, és de nacionalitat brasilera i havia estat detingut a Saragossa per un delicte patrimonial. La detenció es va produir a Sant Cugat del Vallès gràcies a l'avís d'un ciutadà al 112. La investigació està sota secret de sumari i ara els investigadors se centren en saber "què hi ha darrera d'aquesta persona i l'activitat criminal". Una de les incògnites a resoldre és si està relacionat amb una quarta mort d'un sense llar a principis del confinament.