30 de abril de 2020
30.04.2020
Regió7

Sant Vicenç anuncia la suspensió de la Fira del Vapor i la festa major

Els pressupostos de les dues festes es destinaran a un pla de recuperació social i econòmica

29.04.2020 | 23:38
Una imatge de l'edició de l'any passat de la Fira del Vapor

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, juntament amb les entitats organitzadores, ha decidit anul·lar tots els actes festius dels propers mesos en què el municipi havia de celebrar la Fira del Vapor i la Festa Major d'estiu, entre altres.

El consistori ha fet públic que destinarà el pressupost per a aquests dos esdeveniments populars i que reunien centenars de persones al pla de recuperació social i econòmica que prepara per fer front a les conseqüències del coronavirus.

L'Ajuntament calcula que podrà destinar els 50.000 euros dels pressupostos de la festa major i els 30.000 de la Fira del Vapor a tot un seguit d'accions per ajudar persones, comerços, entitats i empreses del municipi.

La Fira del Vapor s'havia de celebrar el primer cap de setmana de juny i la festa major, del 10 al 13 de juliol. A més, també s'han suspès la Ballada Popular de Gitanes, prevista per al darrer cap de setmana de maig, el festival cultural del 9 de maig, la revetlla de Sant Joan i l'Aplec de Vallhonesta, programat per a aquest divendres.

L'Ajuntament, en un comunicat que ha fet públic, remarca que «l'actual situació d'emergència sanitària ha obligat a extremar les mesures de prevenció.

Malgrat tot, des del consistori es promouran accions durant els dies en què s'havien de celebrar aquests esdeveniments perquè des de casa o bé en petites accions simbòliques es mantingui l'esperit de la festa».


Santpedor també

L'Ajuntament de Santpedor ha anunciat la suspensió de la festa major d'aquest any, que s'havia de celebrar a mitjan juny. Alhora, ha anunciat que com a alternativa es prepara una festa popular del confinament amb música, concursos i activitats a les xarxes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook