L'Ajuntament d'Olesa obre avui el nou itinerari de vianants que connecta el nucli urbà d'Olesa amb la zona situada a l'altra banda de la C-55. Aquest camí facilita nous recorreguts per a les persones que vulguin sortir a passejar i fer esport dins el terme municipal d'Olesa, alhora que permet un accés segur als polígons de serveis i al camí del riu, ja que travessa la C-55 per un pas inferior completament habilitat.

Es tracta d'un pas que l'Ajuntament va reclamar l'any 2016 a la Generalitat a causa del perill que suposa travessar la C-55 a peu. L'any 2017, qui era conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, es va comprometre a la seva construcció, i des d'aleshores l'Ajuntament i la Generalitat hi han treballat conjuntament, des de la definició del projecte fins a fer-lo realitat.

Les obres per adequar el camí, que han anat a càrrec de Ferrocar-rils de la Generalitat, havien quedat pràcticament enllestides a l'inici de l'estat d'alarma, i només mancava la inspecció i recepció de l'obra amb totals garanties, ja que no era adient obrir-lo durant l'etapa més estricta del confinament.

El nou itinerari facilita la connexió als vianants i ciclistes que fan servir el camí del riu amb el nucli urbà.