El Govern espanyol continua negant-se a mostrar els informes tècnics que van avalar el projecte Castor. En resposta a la petició formulada per escrit pel senador d'ERC Miquel Aubà, l'Executiu de PSOE i Podemos s'escuda en el fet que aquesta documentació «afecta procediments judicials en curs».

L'exconcessionària Escal UGS i dos dels seus exdirectius, Recaredo del Potro i José Luis Martínez Dalmau, estan acusats de delictes ambientals i prevaricació ambiental pel miler de terratrèmols que van ocasionar les injeccions de gas al magatzem submarí quan estava en període de proves. Aubà va lamentar la decisió i va recordar que no és el primer cop que el Govern presidit per Sánchez li nega l'accés a aquesta informació.

Els estudis sol·licitats al Govern espanyol corresponen específicament als fets per l'empresa Geostock per encàrrec d'Escal UGS i fan referència a la modelització geològica i dinàmica del magatzem, la pressió màxima que podia suportar i estudis sobre enginyeria de la mateixa estructura.