Dos homes han estat detinguts a Sabadell (Vallès Occidental) per intentar assaltar el pis d'un mosso que estava fora de servei i que va disparar amb la seva arma reglamentària a l'estar en perill a casa, sense que en el succés es produïssin ferits, segons han confirmat a EFE fonts de la policia catalana.

El succés va tenir lloc la tarda ahir en un edifici del carrer Tres Creus de Sabadell, a on van acudir els dos detinguts, un d'ells armat amb un ganivet, acusats ara d'amenaces i temptativa de violació de domicili.

Segons fonts pròximes al cas, els dos homes es van presentar al pis en què viu l'agent i el van amenaçar a través de la porta perquè la obrís amb l'argument que aquella era casa seva.

Els dos van marxar de l'edifici però van tornar a la poca estona, cridant i clavant cops a la porta amb la intenció de derrocar-la.

L'agent, que va veure en perill la seva integritat, va avisar diverses vegades els assaltants i finalment va utilitzar la seva arma reglamentària, amb la qual va efectuar dos trets a través de la porta, sense que ningú resultés ferit.

Els dos assaltants van abandonar llavors l'edifici però van ser detinguts poc després per una patrulla dels Mossos a un carrer proper.

Fonts de la policia catalana han precisat a Efe que ara s'investiguen les circumstàncies d'aquest succés i la causa per la qual els dos homes van acudir al domicili del mosso.