L'Ajuntament de Berga ha posat a licitació els treballs per arranjar el paviment de les vies principals del polígon de la Valldan. Es tracta d'unes obres que suposaran una inversió de 91.737 euros.

Fonts municipals han explicat que aquesta obra «se centrarà en els trams del polígon que presenten un major desgast i implicarà treballs de reparació del paviment asfàltic viari en una superfície de fins a 5.500 metres quadrats». També es farà un pas de vianants elevat a la carretera de Solsona, a l'extrem sud-est del polígon, amb l'objectiu de «reduir la velocitat dels vehicles i millorar la comunicació dels vianants entre el polígon i el camí ral de Cardona, ja que es tracta d'un tram molt freqüentat».

Fonts municipals han indicat que amb aquesta actuació «es donarà compliment al compromís adquirit durant el ple municipal ordinari del mes d'octubre passat arran d'una moció presentada pel grup municipal Junts per Berga sobre el manteniment i l'adequació de la carretera de Solsona i el camí ral de Cardona», que es preveu que sigui d'ús exclusiu de vianants.

Les ofertes es podran presentar fins a les 23.59 hores del diumenge 31 de maig del 2020, a través de l'ús del Sobre Digital.