20 de maig de 2020
20.05.2020
Regió7

El Consell del Bages demana mantenir durant l'estiu les targetes menjador

19.05.2020 | 23:23
El Consell del Bages demana mantenir durant l'estiu les targetes menjador

El Consell Comarcal del Bages ha fet explícita una petició adreçada tant al departament d'Educació com al de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat per tal que mantinguin les targetes menjador durant els mesos d'estiu.

Aquest curs 2019-2020 en gestiona un total de 3.393, segons han detallat fonts de l'ens comarcal, de les quals el 90% cobreixen la meitat del cost del servei.

Des de final de març, aquestes ajudes es mantenen a través de les recàrregues quinzenals de les targetes distribuïdes a les famílies mentre les escoles continuen tancades com a conseqüència de la situació d'excepcionalitat pel coronavirus.

Les àrees d'Educació i Cultura i Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal del Bages proposen aquesta mesura «excepcional» per donar resposta a la «situació difícil» que viuen moltes famílies per la Covid-19.

Des del Consell Comarcal del Bages subratllen que les recàrregues de les targetes menjador que s'han impulsat han permès assegurar l'àpat principal i l'accés a productes de primera necessitat a les famílies més vulnerables. Per això demanen que es continuï facilitant durant els propers mesos d'estiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook