La Federació Espanyola de Bancs d'Aliments i la companyia gallega Hijos de Rivera, productora, entre d'altres, de la cervesa Estrella Galicia, han tancat un important conveni de col·laboració d'àmbit espanyol pel qual l'empresa es compromet a donar suport activament durant un any a la feina que està portant a terme l'entitat solidària.

Aquest acord de col·laboració recull un ampli ventall d'accions que van des d'aportacions de fons i de productes al suport en la difusió de campanyes i esdeveniments de sensibilització i recaptació.

El primer pas ha estat una donació inicial per part d'Hijos de Rivera de 400.000 euros a la Federació de Bancs d'Aliments per donar suport als seus projectes més urgents, especialment els destinats a combatre l'emergència social que ha portat a centenars de milers de famílies a la precarietat.

A més, la companyia s'ha compromès a continuar contribuint a l'aprovisionament de begudes de l'entitat a través dels seus productes durant l'any vinent, donant continuïtat i ampliant així uns enviaments que ja feina de forma regular en els últims anys.

El següent pas es materialitzarà en els pròxims dies amb la presentació per part d'Hijos de Rivera d'una campanya d'agraïment a tots aquells que han estat en primera línia en la lluita contra la pandèmia. Ho farà a través d'una edició especial de la seva cervesa Estrella Galicia, presidida pel lema: 1 milió de gràcies, 1 milió d'ampolles.