La plataforma Fòrum de la Catalunya Central va presentar ahir una acció d'agraïment que han preparat les entitats de la societat civil i empresarial del territori que formen part de l'associació, i que es concentra en els centres més representatius del territori, la Fundació Althaia, la Fundació Sant Andreu Salut i l'Hospital de Sant Bernabé de Berga.

Ahir, a la sala Seven Seven de Manresa, es va presentar públicament una polsera amb què es vol plasmar aquest reconeixement i que es produirà en els propers dies per poder ser lliurada als 3.000 professionals d'aquests centres sanitaris. A més, es va projectar un vídeo en què representants de les entitats de la plataforma donen les gràcies a tots els implicats del territori en la lluita contra la Covid-19.

Durant l'acte, Fèlix Salido, en representació de la plataforma, va explicar la iniciativa i va posar èmfasi en la col·laboració del teixit empresarial de la comarca per realitzar la polsera, des del disseny, a càrrec de Duplex Creative, fins la producció, a càrrec de Planxisteria Industrial M. Vidal conjuntament amb altres empreses del sector, fins al packaging, que assumirà Ampans.Per part dels serveis sanitaris van intervenir Josep Zorrilla, d'Althaia, Joana Rodríguez, de l'Hospital de Sant Bernabé de Berga, i Olga Sabartés, de la Fundació Sant Andreu Salut, que van agrair el detall de Fòrum i van explicar, emocionats, algunes de les dures situacions que s'han viscut aquests mesos als centres sanitaris de la Catalunya central.

El Fòrum de la Catalunya Central va néixer fa 10 anys per interrelacionar institucions, entitats, empreses i personalitats de la societat civil del Bages i el seu entorn. L'integren Gremi de Constructors i Obres del Bages, Rotary Club Manresa-Bages, Pimec Catalunya Central, Aijec, Cambra de Comerç de Manresa, CaixaBank, Dones7, BBVA, Promineria, Funecma, Associació Comarcal Empresarial del Berguedà, Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central i Manresa +Comerç.