L'Hospital de Sant Andreu obrirà avui la porta a les primeres visites de familiars de pacients que estan ingressats al centre. S'ha esperat a avui per no concentrar un volum de persones externes al centre massa alt en el primer dia de la fase 2.

Els visitants hauran de portar

una mascareta de casa, s'hauran de desinfectar les mans a l'arribada i a la sortida del centre i hauran de registrar a l'entrada i a la sortida al taulell d'Admissions. Si una persona no es troba bé (amb cefalea, febre, diarrea) o té símptomes compatibles amb la Covid-19 no podrà accedir al centre.

L'horari de visites a les unitats assistencials no-Covid serà de dimarts a divendres, d'11.30 a 13.30 h i de 16.30 a 19.30 h, i durant els

caps de setmana i festius d'11.30 a 13.30 h i de 16.30 a 19.00 h.

En el cas de les habitacions amb nombres parells les visites es podran realitzar en dimecres, divendres i diumenge; i a les habitacions amb números imparells, dimarts, dijous i dissabte.

Només una persona

Les visites seran d'un únic familiar per dia i dins l'horari establert de visites, a excepció dels pacients en situació de final de vida o descompensació de símptomes i dels pacients amb Covid-19, per als quals caldrà autorització i indicacions específiques del metge i aquest haurà d'informar-ne a Admissions.

El personal d'admissions realitzarà un registre de totes les persones que entrin a l'Hospital de Sant Andreu. En aquesta fase inicial de desescalada, els pacients hauran d'anar acompanyats quan surtin.