La Policia Nacional ha detingut un octogenari com a presumpte autor del crim d'una àvia comès el 21 de maig de l'any passat a la localitat madrilenya de Fuenlabrada, a la qual va robar diners i joies al seu domicili.

Segons ha informat la Direcció Superior de Policia de Madrid, l'arrestat és amic de la víctima i solien coincidir en una sala de bingo de la localitat, on va acudir dies després amb grans quantitats de diners. Al seu domicili s'han trobat també dos joiers que podrien pertànyer a l'àvia assassinada.

El cadàver d'aquesta dona va ser descobert fa un any pels veïns després que s'alertés al 091 que una dona gran no responia a les trucades de l'assistenta social que la visitava diàriament.

Quan els agents van accedir al domicili van trobar el cos sense vida de la dona amb ferides d'arma blanca i indicis que s'havia pogut produir un robatori, per la qual cosa es va fer càrrec de la investigació el Grup VI d'homicidis.

Els agents van dur a terme una minuciosa inspecció ocular tecnicopolicial al domicili, que va permetre recollir diferents efectes i vestigis biològics.

A més els investigadors van poder comprovar que de la vivenda de la víctima faltaven entre 6.000 i 7.000 euros així com una gran quantitat de joies.

Conegut en una sala de bingo

Després de la inspecció ocular els agents van plantejar el robatori com a principal hipòtesi del crim i van dur a terme diverses investigacions sobre diferents sospitosos.

Finalment totes les indagacions van apuntar com a presumpte autor del crim un altre octogenari, amic de la víctima, amb qui solia coincidir en una sala de bingo de la localitat. Altres investigacions van permetre als agents esbrinar que el sospitós principal, en dies posteriors al crim, havia acudit al mateix bingo amb grans quantitats de diners.

Finalment els efectes i vestigis recollits al lloc del crim, juntament amb la resta d'indagacions, van permetre als investigadors arrestar-lo com a presumpte responsable de la mort de la dona.

Un registre practicat al domicili de l'arrestat va permetre intervenir diversos efectes, entre els quals dos joiers que podrien ser de la víctima. Després de ser posat a disposició judicial es va decretar el seu ingrés a la presó.