Després d'analitzar l'evolució de la pandèmia, els organitzadors de l'Escola Progressista d'Estiu de Catalunya han optat per fer enguany una doble edició. Per una banda, la versió en línia i confinada que se celebrarà de forma virtual entre l'1 i el 3 de juliol, amb diverses activitats programades per a cada un dels tres dies.

D'altra banda, s'ha decidit traslladar les jornades físiques a la tardor amb el títol provisional de «Farem l'estiu a la tardor». Seran els dies 4, 5 i 6 de novembre a la Sala Brigades Internacionals de la UGT de Catalunya, a rambla Santa Mònica, 10 de Barcelona.

En forma d'aperitiu, l'organització de la UPEC ha organitzat una taula rodona en streaming que tindrà lloc el dimecres 3 de juny a partir de les 6 de la tarda amb el títol «Llibertat i seguretat en temps de pandèmia». Participaran en aquest debat l'expert en seguretat i cossos policials Amadeu Recasens, la jurista i politòloga Elena Jiménez-Botía i la filòsofa Victòria Camps. La taula rodona serà moderada per la periodista Nora Miralles.