Una dona de 35 es troba en estat greu després de rebre una trentena de punyalades propinades per un home company de pis i amb qui no mantindria cap relació. Els fets van passar ahir al vespre, a dos quarts de dotze de la nit, en un domicili de Sant Joan de Palamós.

L'agressor, de nacionalitat espanyola i de 28 anys, va fugir amb el vehicle després de l'agressió i es va entregar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Bisbal.

Els veïns van donar avís a la policia. Al lloc s'hi van desplaçar diverses dotacions. Els agents es van trobar la noia malferida que presentava lesions compatibles amb arma blanca. A més, van esbrinar que l'agressor, que era el seu company de pis, havia fugit del amb un vehicle.

La dona va ser traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona on està ingressada a la Unitat de Cures Intensives. Té afectats els pulmons, el fetge i altres òrgans.

L'agressor, que no té antecedents, va ser detingut i passarà properament a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà.