Grup Llobet obre demà l'establiment que serà el vaixell insígnia del grup empresarial dedicat a l'alimentació: la botiga 1923. Situada al centre neuràlgic de la capital del Bages, just davant de la plaça de Crist Rei, Llobet 1923 és un concepte fins ara inèdit de botiga Llobet, ja que ofereix un ampli catàleg de solucions de menjar, amb propostes que tenen la voluntat de fer la vida més fàcil i, en definitiva, més feliç a les persones.

Aquest concepte innovador de Llobet es basa en el fet que «un sol establiment ofereix un servei triple als clients», segons fonts de l'empresa.

Per una banda, es tracta d'un establiment de productes de qualitat en el qual es pot fer la compra habitual d'aliments frescos i elaborats.

En segon lloc, és un espai on es pot gaudir i comprar plats cuinats al moment, per endur-se a casa, o fer que Llobet els porti on el client vulgui.

I, finalment, Llobet 1923 tindrà una terrasseta de lliure servei durant el dia, on es podran degustar els productes que ofereix la botiga.

Segons van explicar ahir fonts de l'empresa, Grup Llobet ha estat treballant intensament durant nou mesos, condicionant l'espai per convertir-lo en una botiga que tindrà múltiples serveis: la preparació de sushi en directe, pizzes acabades de fer i servides a tall, esmorzars personalitzats o sopars a la carta en són només alguns exemples.

Un homenatge als orígens

Grup Llobet ha batejat la seva nova botiga amb el nom de Llobet 1923 per retre un homenatge als orígens del grup empresarial. El 1923 va ser l'any en què Ignasi Llobet Vila, l'avi de l'actual director general de Grup Llobet, Ignasi Llobet Vendrell, va apujar la persiana de la primera botiga de la família, una botiga de gra al carrer Guimerà de Manresa. Des d'aquell moment, Llobet es va convertir en una família de comerciants, elaboradors i, darrerament, cuiners.

Compromís amb els clients

Durant la crisi sanitària de la covid-19, Grup Llobet ha habilitat el servei de compra a domicili completament gratuït per a les persones que pertanyen al col·lectiu de risc i que tenen la targeta de fidelització de Llobet.

A través d'aquest servei, les persones que estan dins del grup de risc (persones grans, amb mobilitat reduïda, amb algun tipus de discapacitat, amb alguna malaltia o les dones embarassades) han pogut fer la comanda preferentment enviant un correuelectrònic a contacte@grupllobet.com o a través del telèfon 630 338 611.